CINE SUNTEM

Despre noi

Cine Suntem

2M Digital este una din primele companii pe piața de servicii și soluții de imprimare în România.

Suntem o companie înființată în anul 1999, fiind specializați in implementarea  soluțiilor complete de printare/copiere/scanare.  În acest sens, furnizăm atât partea hardware cât și cea software necesară implementării unor soluții la cheie.

Având sprijinul producătorilor privind know-how-ul în domeniul comercializării echipamentelor cât și a pregătirii profesionale a echipei de service, 2M Digital transformă experiența sa de pe piața locală, în servicii ireproșabile pentru partenerii săi și oferă garanția calității, fiind parteneri autorizati pentru brand-urile Xerox, Epson si Brother.

2M Digital oferă clienţilor săi soluţii individualizate în domeniul imprimării pentru orice tip de afacere, indiferent de dimensiuni sau de domeniul în care activează.

Avantaje

DE ce noi

20+ ani experiență

Nullam  suscipit aliquet ad leo ultricies vestibulum non in cubilia.

500 + proiecte executate

Nullam  suscipit aliquet ad leo ultricies vestibulum non in cubilia.

5.000+ echipamente plasate

Nullam  suscipit aliquet ad leo ultricies vestibulum non in cubilia.

Parteneriate strategice

Nullam  suscipit aliquet ad leo ultricies vestibulum non in cubilia.

Avantaje

Promisiunea noastră

Ne angajăm să transformăm fiecare proiect într-o experiență uimitoare. Promitem să oferim soluții de calitate superioară, inovație constantă și servicii personalizate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri.

MISIUNE

Misiunea noastră este de a deveni partenerul preferat al clienților noștri. Ne concentrăm pe oferirea de servicii de înaltă calitate, durabile și ecologice, utilizând tehnologii de vârf și abordări creative pentru a satisface cerințele complexe ale clienților noștri.

Viziune

Ne angajăm să oferim cele mai recente și avansate tehnologii de imprimare, astfel încât clienții noștri să poată să se adapteze la schimbările rapide din mediul de afaceri. Vrem să contribuim la protejarea mediului înconjurător prin promovarea soluțiilor de printare prietenoase cu mediul și prin susținerea practicilor de imprimare responsabile.

NE DEFINESC

VALORI

Excelența în servicii

Suntem dedicați atingerii celor mai înalte standarde de calitate în ceea ce facem. Căutăm mereu soluții superioare pentru a răspunde nevoilor clienților noștri, oferindu-le servicii de top.

Orientarea către client

Clientul este în centrul tuturor deciziilor și acțiunilor noastre. Ascultăm cu atenție nevoile și cerințele clienților noștri și lucrăm cu ei pentru a oferi soluții personalizate care să satisfacă pe deplin așteptările lor.

Integritate și etică profesională

Ne ghidăm întotdeauna după principii etice solide și ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre. Construim încredere printr-un comportament onest și corect în toate relațiile noastre de business.

Inovare și adaptabilitate

Suntem la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe în domeniul echipamentelor de birou. Suntem dispuși să ne adaptăm în mod constant pentru a oferi soluții inovatoare care să răspundă evoluției cerințelor pieței.

0 +
ani experiență
0 +
proiecte executate
0 +
echipamente plasate în piață
certificări

Standarde 2M Digital

Aceste certificări reflectă angajamentul nostru fermîn ceea ce privește calitatea, mediul și sănătatea angajaților, evidențiind devotamentul nostru constant pentru îmbunătățirea continuă în toate aceste arii. Astfel, clienții, partenerii și comunitatea pot avea încredere deplină că activitățile noastre respectă cele mai înalte standarde internaționale.

Discută cu un consultant

Vorbeste cu un consultant