Uită-te puțin în jurul tău.

Câte echipamente de imprimare sau multifuncționale din biroul tău sunt defecte, nefolosite sau pur și simplu vechi?

Câte au rămas fără toner de câteva luni buni și nu a avut sens să cumperi toner pentru că oricum nimeni nu folosea imprimanta?

Ce-ar fi să scapi de toate echipamentele de care nu mai ai nevoie și să le înlocuiești cu imprimante shinny and new?

2M Digital face parte din programul buy-back Xerox și îți oferă oportunitatea de a face un refresh total la flota ta de echipamente.

Pașii sunt simpli: tu ne dai echipamentul tău vechi (indiferent de marcă) și noi îți oferim reduceri la modelele din cea mai performantă gamă Xerox: VersaLink.

 

1. De ce vă dau echipamentul meu vechi?

Pentru că vrei să fii green: electronicele au componente care sunt periculoase pentru mediu dacă nu sunt eliminate corespunzător. Dacă alegi să ne dai nouă echipamentele vechi, noi ne asigurăm că acestea sunt procesate conform standardelor de reciclare și nu poluează mediul înconjurător – astfel avem cu toții de câștigat!

 

2. Ce îmi dați la schimb?

Vei primi garantat o reducere la fiecare din modelele ce fac parte din oferta Xerox buy-back. Poți afla mai multe despre gama VersaLink în videoclipul de mai jos:

3. Ce îmi oferă modelele Xerox VersaLink?

VersaLink înseamnă imprimante special create pentru mediul office: fiabile, performante, ușor de instalat și cu aplicații personalizate în funcție de nevoile tale de business:

  • capacitatea de alimentare de până la 3.000 de coli: niciodată nu vei rămâne fără hârtie când ai nevoie rapidă de un document imprimat.
  • până la 20.000 de imprimări lunare: fiabilitate la cicluri de utilizare heavy duty.
  • interfață touchscreen: același user-friendliness de pe smartphone acum în imprimanta ta office! Ai acces instant la cele mai utile aplicații Xerox, poți scana în cele mai folosite aplicații de file sharing sau în cloud și poți personaliza opțiunile în funcție de necesitățile afacerii tale.
  • conectivitate fără limite: conectare instantanee la dispozitive mobile și servicii de cloud prin interfața user-friendly. Serviciile pre-instalate permit echipei tale să lucreze unde, când și cum dorește.
  • ușor de instalat: imprimantele VersaLink sunt de tip ”plug-n-play” și după cum le spune numele – le bagi în priză și ești gata de lucru!
  • securitate: elimină imprimările ilicite și implementează autentificarea cu cardul pentru transparență și utilizarea eficientă a resurselor.

4. Cum pot beneficia de oferta 2M Digital Xerox buy-back?

Foarte simplu! Accesează pagina aceasta și lasă-ne datele tale de contact! Noi vom lua legătura cu tine și împreună vom stabili ce model VersaLink se potrivește nevoilor tale de business. Ești gata pentru un refresh?