Unele dintre cele mai frustrante momente dintr-un birou apar atunci când flota de echipamente de imprimare/scanare refuză să se adapteze așteptărilor.

De câte ori nu ai trecut prin situația asta?

Ai nevoie să imprimi rapid un document foarte important și nu mai este hârtie în tavă, se aprinde un bec roșu, se aud sunete ciudate și îți dai seama că documentul nu va fi imprimat astăzi și, cel mai probabil, nici mâine când oricum este prea târziu!

Însă, cum bine se spune în engleză ”Have no fear – VersaLink is here!” (parafrazăm ultima parte).

VersaLink este gama office Xerox, creată special pentru a face față mediului dinamic al biroului modern.

”Nu mai are hârtie”

Dacă imprimanta ta de birou are un sertar minuscul pentru hârtie, atunci poți fi sigur că la un moment dat vei auzi piuitul asociat feeder-ului gol.

Imprimantele din gama VersaLink oferă posibilitatea de alimentare cu până la 3.000 de coli – astfel poți fi sigur că în 99.99% din cazuri vei avea pe ce să imprimi documentul time sensitive!

 

”Nu am imprimat prea mult”

O imprimantă fiabilă este esențială pentru biroul modern. Ai nevoie de echipament care să facă față cu brio sarcinilor considerabile.

Xerox VersaLink îți furnizează imprimante ce pot funcționa până la 20.000 de imprimări lunare (recomandat): astfel tu te bucuri de fiabilitate în care poți avea încredere.

 

”Pe ce apăs?”

Cum ar fi să te bucuri aceeași experiență intuitivă pe care o ai pe telefonul mobil la imprimanta de la birou?

Fără texte monocolore și opace, imprimantele Xerox VersaLink îți oferă acces instant la aplicații intuitive, file sharing și opțiuni de pesonalizare a proceselor cele mai folosite – totul cu o atingere user friendly!

 

”Nu mai imprimați decât dacă este absolut necesar!”

VersaLink înțelege cât de importantă este utilizarea inteligentă a resurselor afacerii tale. De aceea, fiecare imprimantă din gama office Xerox îți oferă opțiunea de Secure Print sau de auntentificare cu cardul – elimini astfel imprimările inutile ce nu au nicio legătură cu procesele tale de business.

 

Cum pot să mă bucur și eu de VersaLink?

Poți să participi la programul de buy-back organizat de 2M Digital în parteneriat cu Xerox. Tot ce trebuie să faci este să ne lași datele tale de contact. Echipa noastră te va ajuta să alegi modelul VersaLink perfect pentru afacerea ta și va prelua echipamentul tău vechi pentru a-l recicla corespunzător.

Tu te bucuri astfel de un echipament nou și performant și ajuți și la salvarea planetei – win-win!

Intră aici și hai să vedem cum te putem ajuta!