– Printează-mi și mie asta!
– Nu pot, cred că nu mai are tuș sau ceva… oricum, mai e și George la coadă!

Ai crescut de la o afacerea la început de drum și deja ai înaintat destul de mult pe traiectoria ta de business. Provocarea este că la fiecare pas așteptările tale și ale echipei au crescut.

Astfel ai nevoie de echipamente care să țină pasul cu planurile voastre – nu multifuncționale care să devină motiv de stres în cadrul programului de la 9 la 6.

Dar ce te faci dacă o multifuncțională office reprezintă o investiție pe care în momentul actual nu te simți confortabil să o faci? Simplu: alegi serviciile de închiriere echipamente de imprimare și te bucuri de toate beneficiile celor mai noi echipamente de pe piață fără problema unei investiții majore dintr-un singur foc.

La 2M Digital abordăm fiecare client cu un plan de bătaie personalizat atunci când vine vorba de abonamentele pentru echipamentele de imprimare:

1. Analizăm nevoile afacerii tale

Fiecare afacere vine cu propriile sale provocări. Poate focusul tău din prezent este pe digitalizarea arhivei, vrei un echipament care să imprime rapid numai alb-negru sau poate obiectivele tale implică rezultate color ireproșabile.

Echipa 2M Digital face un audit complet al nevoilor tale de business și îți prezintă cele mai bune soluții – soluții alese pe baza anilor noștri de experiență în domeniu.

Indiferent de rezultatele auditului, tu poți fi sigur că vei primi recomandări personalizate care vor fi adaptate atât cerințelor tale din prezent dar vor fi proiectate pentru a evolua alături de tine pe termen lung.

2. Livrăm, instalăm și configurăm echipamentul

Un nou echipament trebuie să fie o ocazie de entuziasm și nu de stres sau de căutat soluții în forumurile de pe Internet: ”Oare cablul ăsta un trebuie băgat?”, ”Vede cineva imprimanta în rețea?”…

Echipa 2M Digital se va ocupa de întreg procesul legat de noile tale echipamente de imprimare:

  • Livrăm echipamentul la o dată și oră stabilite de comun acord pentru a nu îți deranja activitatea
  • Instalăm absolut tot ceea ce ține de hardware și software pentru ca totul să fie pregătit pentru treabă serioasă și pentru a nu exista sincope în activitatea ta.
  • Ne asigurăm că echipamentele sunt conectate corect în rețea și că toată lumea are acces la ele și la programele specializate atunci când este cazul.

3. Oferim training pentru echipă

Cu mic cu mare: toată lumea trebuie să știe cât de multe lucruri faine pot face noile echipamentele de imprimare din dotare. Echipa 2M Digital vă oferă sesiuni de training în cadrul cărora vă vom prezenta toate funcționalitățile relevante ale noilor adiții.

La finalul acestui training, veți cunoaște în detaliu tot ce poate face noua multifuncțională, imprimantă sau scaner și veți putea profita la maxim de cele mai noi inovații din domeniu: mobile printing, aplicații personalizate, automatizarea anumitor procese repetitive și o listă lungă de beneficii care vă vor ajuta să economisiți timp.

Sună bine dar ce implică asta pe partea de costuri?

Închirierea echipamentelor de imprimare de la 2M Digital implică o chirie lunară și un tarif/pagină ce include consumabile, piese, garanție și service.

Asta înseamnă că pe lângă faptul că te bucuri de cele mai noi și performante echipamente de pe piață, nu vei rămâne niciodată fără toner, o defecțiune este remediată în cel mai scurt timp, iar dacă problema este mai complexă, vă înlocuim echipamentul cât timp are loc reparația.

Află care este soluția potrivită pentru tine și contactează-ne acum: promitem că totul este chiar atât de simplu pe cât am listat mai sus!