Suntem în 2019 și ideea unui birou plin de bibliorafturi burdușite cu documente sau bogat în calculatoare care se bat pentru accesul la cablul imprimantei este aproape la fel de demodată ca ideea de litere mobile asamblate separat pentru fiecare pagină.

Un birou modern și o afacere dinamică are nevoie de un mediu în care angajații folosesc aplicații instant accesibile de pe desktop, mobil sau direct din device-ul de imprimare/scanare, documentele devin copii digitale ușor de sortat și accesat, iar structura de printing implică eficiență, siguranță și reducerea costurilor.

Toate aceste obiective pot fi îndeplinite prin implementarea soluțiilor de Managed Print Services furnizate de 2M Digital. Deși denumirea poate suna a ceva complex, ce face MPS-ul pentru tine și afacerea ta este simplu: îți oferă vizibilitate și control sporite asupra mediului de printing și te ajută să lucrezi eficient, să protejezi documentele sensibile și să lucrezi sustenabil.

Cât valorează imprimarea în afacerea ta?

Dacă pui cap la cap toate costurile legate de imprimare (pagini imprimate, echipamente, suport tehnic, consumabile, mentenanță) vei ajunge la concluzia că, în medie, acestea pot însuma până la 15%  din cheltuielile de businessSoluțiile de MPS pot reduce aceste costuri cu până la 30% prin monitorizare și optimizare a echipamentelor și a modului de lucru al angajaților tăi.

Cum funcționează MPS la 2M Digital?

  1. Analizăm infrastructura ta de imprimare din prezent: de la numărul de echipamente, la conectivitate, consumabile, aplicații sincronizate – totul este luat în calcul pentru a crea cea mai bună soluție personalizată pentru afacerea ta.
  2. Soluții: îți oferim toți pașii necesari pentru a reduce numărul de echipamente și consumabile, păstrând obiectivele afacerii tale.
  3. Sesiuni de training: nu dorim ca noile implementări să îți afecteze modul de lucru. Echipa 2M Digital se va ocupa de toate detaliile pentru o tranziție ușoară în noul mediu.
  4. Proactivitate: serviciile de MPS 2M Digital identifică și soluționează problemele de imprimare și nivelul scăzut al consumabilelor înainte ca acestea să îți afecteze afacerea.
  5. Monitorizare continuă: valoarea MPS stă în faptul că nu este un serviciu one and done. 2M Digital va monitoriza în permanență mediul de printing și îți va oferi mereu soluții de optimizare în funcție de nevoile tale de business sau de ritmul tău de dezvoltare.
  6. Sustenabilitate: sistemul de MPS implementat îți permite să consumi mai puțină hârtie și curent electric și îți oferă o soluție eco-friendly de eliminare a deșeurilor specifice mediului de print.

Serviciile de MPS furnizate de 2M Digital acoperă atât nevoile companiilor medii, cât și cele ale mediului corporate și se adaptează în funcție de output, număr de angajați, mediu de lucru, obiective și tipul activității.

Centralizând toate datele legate de mediul de imprimare și asigurându-le un framework complet integrat, vei putea controla atent bugetul alocat birouluivei putea reduce costurile și vei eficientiza procedurile de imprimare pe baza nevoilor tale efective de business.

Contactează acum echipa 2M Digital și află cum MPS va defini noua etapă a evoluției afacerii tale!