Peste 50 de trilioane de pagini sunt imprimate la nivel mondial cu ajutorul echipamentelor de producție – dar din aceste 50 de mii de miliarde de pagini doar 2% beneficiază de cele mai noi inovații în imprimare digitală.

Echipamentele de producție cu imprimare digitală te ajută să îți dezvolți și îți diferențiezi afacerea, să oferi rezultate impecabile și să accesezi noi oportunități de business prin lărgirea portofoliului de servicii.

De aceea 2M Digital îți oferă echipamente de producție de la partenerul nostru Xerox, lider de piață atât pentru publicații, cât și pentru prestatorii de servicii de imprimare.

Clienții de la nivel mondial declară gama de echipamente de producție Xerox ca fiind prima lor alegere pentru toate proiectele de imprimare de mare anvergură.

”Acest echipament de producție are totul – maximizează automatizarea atunci când imprimăm broșuri, îmbunătățește calitatea imprimării și ajustarea nivelului de culoare între proiecte fără intervenție umană”
Daniel Pelikan, Cehia.
”Este un fel de briceag al echipamentelor de producție. Ne bucurăm de avantajul bleed-urilor complete și formatării pătrate. Proiectele care implicau mai multe departamente se fac acum mult mai ușor”
Tim Sellers, New York.

2M Digital îți furnizează mai multe opțiuni pentru a-ți dezvolta afacerea și pentru a oferi clienților tăi un nou standard în imprimare.

Revoluția imprimării de cărți

Deși privită inițial cu reticență, imprimarea digitală a devenit prima opțiune pentru edituri și tipografii, iar soluțiile 2M Digital oferă mai multe beneficii afacerii tale:

  • Reduc riscurile asociate proceselor repetitive sub supraveghere umană
  • Reduc deșeurile și consumabilele
  • Scad costurile fixe
  • Livrează rezultate rapide

Imprimare ambalaje

La nivelul unui raft un produs nu are la dispoziție decât câteva secunde pentru a atrage atenția consumatorului. De aceea, ambalajul lui trebuie să fie absolut perfect – exact cum a fost el conceput de designer.

Pentru a te asigura că rezultatul procesului de imprimare îndeplinește macheta furnizată de client, echipamentele de producție de la 2M Digital îți oferă soluții intuitive pentru rezultate perfecte:

  • Carton pliabil: serii mici de ambalaje cu opțiuni de personalizare și multi-versiuni pentru un rezultat impecabil de fiecare dată.
  • Customizare în stadiile finale: costuri de procesare reduse și opțiunea de a imprima modificări chiar și în fazele finale ale procesului de imprimare.
  • Flexibilitate: imprimare directă pe materiale plastice (chiar înainte de prelucrarea termică), eliminând astfel timpul și costurile asociate etichetării.

Marketing fiscal

La nivelul unui raft un produs nu are la dispoziție decât câteva secunde pentru a atrage atenția consumatorului. De aceea, ambalajul lui trebuie să fie absolut perfect – exact cum a fost el conceput de designer.

Contracte, facturi și comunicări periodice cu clienții pot fi o metodă excelentă de a crea o impresie bună a brand-ului tău. Cu ajutorul inovațiilor tehnologice moderne, a automatizării și personalizării poți transforma documente aparent banale în adevărate tool-uri de promovare.

Soluții de direct marketing

Obiectivul oricărui proiect de marketing este a direcționa clientul spre o acțiune, iar pentru asta marketing-ul direct este cea mai bună soluție.

Cu ajutorul echipamentelor de producție de ultimă generație de la 2M Digital, poți utiliza cele mai noi inovații, procese de automatizare și personalizare pentru a crea mesaje care livrează rezultate și cel mai bun ROI atât pentru client, cât și pentru afacerea ta.

Publicare fotografii

Echipamentele de producție digitală au transformat așteptările clienților în ceea ce privește imprimarea fotografiilor și au creat noi oportunități pentru imprimerii. De la o foto-carte cu cele mai prețioase momente la calendare și felicitări corporateconsumatorii de astăzi se așteaptă la rezultate impecabile, culori vii și opțiuni aproape infinite de personalizare.

2M Digital îți oferă soluții care acoperă toate nevoile clienților tăi și îți furnizează cele mai intuitive mecanisme și procese pentru a livra mereu la timp rezultate peste așteptări și în cele mai vibrante culori.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum echipamentele de producție îți pot ajuta afacerea să crească și să vină în întâmpinarea clienților tăi, te invităm să citești studiul de caz oferit de 2M Digital alături de unul din clienții noștri care au ales echipamentele Xerox!

Vei afla care sunt întrebările la care ai nevoie de răspuns înainte de a face acest pas și care au fost rezultatele oferite de cele mai noi echipamente de la partenerul nostru premium.