Xerox este o companie care inovează modul în care echipele comunică, se conectează și lucrează. Expertiza lor i-a transformat în lideri de piață în creșterea productivității pentru afaceri mici, medii și de mari dimensiuni.

Xerox înțelege ce stă la baza unei companii de succes și importanța coexistenței formatelor tradiționale cu digitalizarea. Astfel ei automatizează, personalizează și securizează informațiile pentru ca fiecare client să lucreze în siguranță și eficient.

Iar în 2020 pentru Xerox acest obiectiv înseamnă mobile.

Tu ești pregătit pentru lumea ”mobilă”?

Dacă trăiești cu impresia că echipa ta este legată de birou sau că munca de birou are loc numai în birou, atunci avem câteva întrebări pentru tine:

 • De câte ori nu ți-ai verificat mail-ul de muncă de pe telefon?
 • De câte ori nu ai accesat remote fișierele de la birou?
 • De câte ori nu ai intrat într-o ședință de pe telefon cât te aflai în mașină?

Telefonul mobil a devenit deja parte din viața ta de birou, mobile mainstream. În America, cel puțin, se estimează că 3 sferturi din forța de muncă va fi mobile în 2020.

Asta e fantastic dintr-un motiv simplu: going mobile este bun pentru afacerea ta. Susține digitalizareaeficientizează procesele și reduce timpii de răspuns. De asemenea, oferă mai multă flexibilitate angajaților și îi ajută să fie mai productivi într-o manieră mai comodă și prietenoasă.

Imprimarea de pe telefonul mobil: doar începutul

În 2020 afacerile cu perspectivă pe termen lung trebuie să planifice integrarea unui workflow mobil în procesele lor existente. Da, imprimarea este foarte importantă dar este doar primul pas.

Integrarea mobile a proceselor de imprimare implică și modul în care sunt prelucrate documentele. Deja documentele nu mai sunt doar bucăți de hârtie ci informațiile pe care se bazează succesul afacerii tale. Astfel accesul instant la ele devine o prioritate.

1. Securitate vs. mobilitate: echilibru delicat al imprimării mobile

Sună bine să poți crește productivitatea datorită accesului pe mobil dar ce impact are acest acces omniprezent asupra securității afacerii tale?

O soluție bună de imprimare pe mobil trebuie să păstreze conectivitatea fără a compromite securitatea și integritatea documentelor și rețelei. Aici intră în scenă Xerox cu procesele lor create special pentru a ține pasul cu evoluția modului de lucru.

Cele mai bune practici pentru imprimarea mobile Xerox implică:

 • Documente stocate în siguranță până ce un utilizator de loghează pentru a le accesa
 • Politici de acces care blochează sau permit imprimarea mobile
 • Autentificare LDAP pentru user tracking

De asemenea, este foarte important ca implementarea acestui sistem de imprimare mobilă să nu aglomereze departamentul de IT. Alegerea furnizorului de servicii de imprimare are un impact enorm asupra acestei potențiale consecințe.

Xerox acoperă din plin această nevoie și oferă suport ușor de accesat și aplicat pentru orice situație cu care s-ar putea confrunta echipa ta.

2. Experiența perfectă pentru utilizatori mobile

Dacă sunt ușor de utilizat, atunci soluțiile de imprimare pe mobile vor fi imediat adoptate de compania ta. Însă cum arată această utilizare facilă marca Xerox?

 • Imprimare cu un singur buton, fără configurare complexă
 • Nu există nevoia instalării unui driver suplimentar
 • Preferințele și selectarea documentelor se face simplu și intuitiv
 • Aplicațiile sunt compatibile cu device-uri iOS, Android și Windows mobile
 • Nu există lag în imprimare PDF-urilor de dimensiuni mari sau a rapoartelor din Excel

De asemenea, pentru Xerox imprimarea de pe mobil trebuie să fie la fel de simplă și pentru clienții care îți fac o vizită: cu o singură atingere de buton, aceștia pot imprima rapid și sigur documentele necesare întâlnirilor voastre.

3. Imprimare mobile pe multifuncționale

Multifuncționalele de astăzi nu mai sunt doar echipamente – sunt adevărați asistenți pentru afacerea ta.

Datorită personalizării, tehnologia Xerox se adaptează la cerințele tale și nu invers. Te ajută să integrezi imprimarea și workflow-ul digital și le eficientizează, garantând în același timp un mediu sigur pentru toate datele.

Echipa ta va avea astfel nevoie de mai puțin timp pentru a-și face treaba și va avea mai mult timp pentru a se concentra pe task-urile mai importante – mobilitatea Xerox vă duce la următorul nivel:

 • Vă veți putea conecta și imprima de pe mai multe dispozitive.
 • Vei putea imprima direct de pe cloud datorită suportului Xerox
 • Vizitatorii pot accesa dispozitivele de imprimare rapid și simplu
 • Imprimarea Wi-Fi permite echipei tale să imprime de pe un dispozitiv mobil ca și cum ar fi conectați la un terminal desktop tradițional

Dacă știi că afacerea trebuie să țină pasul cu această (re)evoluție mobile, atunci echipa 2M Digital îți poate oferi cele mai bune soluții pentru ca mediul tău de lucru să devină mai eficient, mai flexibil și mai intuitiv – totul în deplină siguranță pentru toate datele stocate. Contactează-ne și pregătește-ți afacerea pentru provocările noului an!